Hoe een meester in de rechten bij Vionq terechtkomt? Ik ben niet iemand die steeds hetzelfde kunstje wil doen en zet graag mijn schouders onder nieuwe uitdagende klussen. Dat geeft mij energie. Zo heb ik onder meer gewerkt als marketeer, interim-manager en projectmanager. De ervaring die ik in deze functies heb opgedaan, komt hier heel goed van pas. Ik kan me in heel veel situaties verplaatsen en vraag goed door. Ik ga niet zeggen wat een klant doen moet, maar luister. Zo krijg ik boven water wat een organisatie nu écht nodig heeft.

Plezier in mijn werk vind ik belangrijk; veel lachen en gezelligheid. Aan de andere kant ben ik erg resultaatgericht en iemand die zich aan zijn afspraken houdt. Ik raak niet snel in paniek. Dat heb ik wel geleerd tijdens mijn uitzending met het Korps Nationale Reserve naar Irak. Rustig blijven, op jezelf vertrouwen en dan komt het allemaal goed. Inmiddels ben ik in mijn vrije tijd niet meer actief in het leger, maar fitness en fiets ik veel en game ik regelmatig. En ik breng graag tijd door met mijn kinderen, vriendin en vrienden.Dat geeft mij energie. Zo heb ik onder meer gewerkt als marketeer, interim-manager en projectmanager. De ervaring die ik in deze functies heb opgedaan, komt hier heel goed van pas. Ik kan me in heel veel situaties verplaatsen en vraag goed door. Ik ga niet zeggen wat een klant doen moet, maar luister. Zo krijg ik boven water wat een organisatie nu écht nodig heeft.

Plezier in mijn werk vind ik belangrijk; veel lachen en gezelligheid. Aan de andere kant ben ik erg resultaatgericht en iemand die zich aan zijn afspraken houdt. Ik raak niet snel in paniek. Dat heb ik wel geleerd tijdens mijn uitzending met het Korps Nationale Reserve naar Irak. Rustig blijven, op jezelf vertrouwen en dan komt het allemaal goed. Inmiddels ben ik in mijn vrije tijd niet meer actief in het leger, maar fitness en fiets ik veel en game ik regelmatig. En ik breng graag tijd door met mijn kinderen, vriendin en vrienden.Door goed te luisteren, krijg ik boven water wat een organisatie echt nodig heeft.


Ton Hubers


040 - 82 00 942   |   info@vionq.nl  |  contact