Menu


Collega's zeggen dat ik in mijn hoofd snel verbindingen maak, waardoor ik bepaalde humor heb en scherp reageer op grappen. Dat verbindende vermogen komt me ook in mijn werk goed van pas. Ik leg makkelijk contact en voel goed aan hoe ik het beste met de verschillende klanten kan omgaan, bij de ene kan ik wat jovialer zijn dan bij de andere. 

Ik ben een echte teamplayer en draag graag mijn kennis over, als het kan met een beetje humor. En het liefst lopend met de telefoon. Ik kan niet goed stilzitten, ben nogal energiek. Maar dat compenseer ik wel in de avonduren: ik voetbal drie keer in de week, doe aan fitness, tennis, rijd motor en werk regelmatig in de tuin. Daarnaast vermaak ik me graag met vrienden of familie tijdens een goed gesprek, een potje FIFA of een jamsessie op de gitaar. 

linkedin/sandervanesseveld


Ik leg makkelijk contact en voel goed aan hoe ik het beste met de verschillende klanten kan omgaan, bij de ene kan ik wat jovialer zijn dan bij de andere. 

Ik ben een echte teamplayer en draag graag mijn kennis over, als het kan met een beetje humor. En het liefst lopend met de telefoon. Ik kan niet goed stilzitten, ben nogal energiek. Maar dat compenseer ik wel in de avonduren: ik voetbal drie keer in de week, doe aan fitness, tennis, rijd motor en werk regelmatig in de tuin. Daarnaast vermaak ik me graag met vrienden of familie tijdens een goed gesprek, een potje FIFA of een jamsessie op de gitaar.  


linkedin/sandervanesseveld


TERUG NAAR HET TEAMIk sta graag klaar voor anderen en vind het fijn om kennis over te dragen. Als het kan met een beetje humor.


Sander van Esseveld


040 - 82 00 942   |   info@vionq.nl  |  contact


Menu