Menu


Als founder van Vionq zie ik mezelf als cultuurdrager. Ik daag onze consultants uit om te experimenteren, te focussen op de juiste dingen en hun talent te gebruiken. Ik ga uit van ieders talent en geloof dan ook in een omgeving waarin mensen zich kunnen ontwikkelen en doen wat ze leuk vinden. Daarin zal iedereen excelleren en zijn werk met passie doen.

Ik ben een verbinder. In het contact met mensen probeer ik altijd de dynamiek erin te brengen. In plaats van keiharde afspraken te maken ga ik liever vertrouwensrelaties aan.. Vertrouwen leidt tot partnerships waarin je elkaar versterkt. Dat drijft mij, iedere dag weer. Als we écht hebben kunnen helpen, krijg ik echt een glimlach op mijn gezicht. Ik heb drie hobby’s: mijn gezin, de kerk en het werk. Ja, mijn werk bij Vionq beschouw ik als een hobby, ik doe het met passie.

linkedin\rutgerschimmel


Ik ga uit van ieders talent en geloof dan ook in een omgeving waarin mensen zich kunnen ontwikkelen en doen wat ze leuk vinden. Daarin zal iedereen excelleren en zijn werk met passie doen.

Ik ben een verbinder. In het contact met mensen probeer ik altijd de dynamiek erin te brengen. In plaats van keiharde afspraken te maken ga ik liever vertrouwensrelaties aan. Vertrouwen leidt tot partnerships waarin je elkaar versterkt. Dat drijft mij, iedere dag weer. Als we écht hebben kunnen helpen, krijg ik echt een glimlach op mijn gezicht. Ik heb drie hobby’s: mijn gezin, de kerk en het werk. Ja, mijn werk bij Vionq beschouw ik als een hobby, ik doe het met passie.


linkedin/rutgerschimmel


TERUG NAAR HET TEAMIk ga uit van ieders talent en geloof in

een omgeving waarin mensen

zich kunnen ontwikkelen


Rutger Schimmel
Menu